3 viisi YouTube'i märkuste väljalülitamiseks

YouTube'i märkused ja videosisesed teatised on loodud selleks, et teavitada teid teie vaadatud video üles laadinud inimese uutest videoklippidest. Need märkused võivad olla nii tüütud, et teatud videot on peaaegu võimatu vaadata. Tihti juhtub, et märkused hõlmavad tervet videoklippi ja see on seal seni, kuni te selle käsitsi sulgete. Kuid on olemas võimalus need märkused täielikult välja lülitada, et saaksite YouTube'is videoklippe vaadata ilma nende tüütute asjadeta. Selles artiklis näitame teile kolme viisi, kuidas märkused YouTube'is välja lülitada.

Võite lugeda ka järgmist: Mida teha, kui YouTube'i video laaditakse aeglaselt

3 viisi märkmete väljalülitamiseks YouTube'is

Nende toimingute tegemiseks peab teil olema oma Google'i konto ja peate olema YouTube'is sisse logitud. Pärast seda saate kõigi märkuste väljalülitamiseks kasutada ühte kolmest allpool kuvatavast viisist.

Esimene viis on kõige raskem. Iga üksiku märkuse saate video esitamise ajal käsitsi eemaldada.

Avage oma lemmik YouTube'i video. Seejärel ilmuvad märkused. Nende väljalülitamiseks suunake hiirekursor märkuse kõrval olevale tähele „x” ja klõpsake sellel.

Teine võimalus on keelata kõik märkused ainult ühe video jaoks.

Lemmikvideo avamisel klõpsake hammasrattaikoonil ja väikeses menüüs näete üksust „Annotations”. Selle keelamiseks libistage vasakule.

Kolmas ja mugavaim viis on kõigi YouTube'is vaadatavate videote märkuste ja kaartide täielik keelamine.

Klõpsake ekraani paremas ülanurgas konto fotol ja väikeses hüpikaknas klõpsake hammasrattaikoonil, et avada “Konto seaded”. Ekraani vasakul küljel näete valikut „Taasesitus”. Klõpsake seda ja tühjendage järgmises videos valik „Kuva märkused ja videosisesed märguanded”.

Pärast seda, kui logite YouTube'i sisse, ei näe te neid märkmeid enam kunagi.

Pildi allikas: www.youtube.com

Samuti võite lugeda: Kuidas hõlpsalt YouTube'i videoid alla laadida

Lang L: none (rec-post)