Kuidas YouTube'is privaatset videot jagada

Kui laadite oma video YouTube'i üles, saate otsustada, kas teie video on avalik, noteerimata või privaatne. Kui teie video on avalik, tähendab see, et seda saavad vaadata kõik YouTube'i külastajad. Mis puutub loetlemata videotesse, siis neid YouTube'is ja otsingutulemites ei näidata, kuid need, kellel on link, saavad seda näha. Privaatvideot jagades näete seda ainult teie ja teie valitud kasutajad. Siin näitame teile, kuidas jagada privaatseid YouTube'i videoid ja kuidas muuta juba jagatud videote privaatsusseadeid, et need privaatseks muuta.

Vaadake ka: Kuidas YouTube'i videoid iPhone'i alla laadida

www.beingtech.net

Kuidas YouTube'is privaatset videot üles laadida ja jagada

Privaatsete videote üleslaadimiseks ja jagamiseks toimige järgmiselt.

  • Minge YouTube'i
  • Klõpsake paremas ülanurgas käsul Laadi üles
  • Järgmisena valige üleslaaditav fail või lohistage videofaile
  • Jaotises „Valige failid üleslaadimiseks” näete valikut „Avalik”, klõpsake sellel ja kuvatakse veel kaks valikut: „Loetletud” ja „Privaatne”.
  • Valige Privaatne.

  • Tekib tekstiväli, kuhu saate lisada kasutajad, kellega soovite videot jagada. Kõik, mida peate tegema, on sisestada nende e-posti aadress.

Jagatud videote seadete muutmine

Kui jagasite varem avalikku videot, saate seadeid alati muuta ja muuta see nähtavaks ainult piiratud vaatajaskonnale. Teie avaldatud avalikust videost saab privaatne video ja nagu mainitud, näete seda ainult teie ja teie valitud kasutajad. Seda saate teha järgmiselt.

  • Avage videohaldur
  • Leidke video, mida soovite muuta
  • Seejärel klõpsake nuppu Muuda.
  • Valige rippmenüüst Privaatne.
  • Lõpus klõpsake lihtsalt nupul Salvesta muudatused.

Saate seadeid alati uuesti muuta ja teie privaatne video võib muutuda avalikuks, järgige lihtsalt samu samme ja valige rippmenüüst privaatse asemel avalik.

Võite ka lugeda: YouTube'i mängud on valmis Twitchiga konkureerima

Lang L: none (rec-post)